Persrenders van Huawei P8 en P8 Lite bereiken internet


Volgende week woensdag 15 april staat omringd in onze agenda. Dan kondigt Huawei de P8 en P8 Lite aan als opvolgers van de Ascend P7. We weten al relatief veel over beide modellen, nu krijgen we ook een volledig beeld van het uiterlijk.

Want als de geruchten kloppen dan kijken we hier naar de officiële persrenders van de Huawei P8 en P8 Lite. Het klopt dat je hierin de serienaam 'Ascend' mist, die laat Huawei sinds kort achterwege. De opvolger van de Ascend P7 krijgt dus een iets kortere naam. Maar ook qua uiterlijk lijkt er wat te gaan veranderen.

Huawei P8 and P8 Lite
De Huawei P8 en P8 Lite

De nieuwe P8 lijkt een mix te gaan worden op een Sony Xperia en een iPhone 6. Helaas krijgen we geen blik op de achterkant te zien, alleen die van de P8 Lite is deels zichtbaar. Eerder kregen we die al wel deels te zien. Mogelijk lijken de achterkanten van de P8 Lite en de P8 sterk op elkaar. Qua resoluties moeten we denken aan een 5,2 inch Full HD-scherm voor de P8 met een eigen Kirin 930 of 935-processor en 13 + 5 megapixel camera. De P8 Lite zit met een 5 inch HD-scherm nog steeds royaal, vooral als je bedenkt dat er nog steeds een 13 en 5 megapixel camera aanwezig is. Volgende week horen we ongetwijfeld meer.

Via: Stiri-telefoane.mobilissimo.ro


Prijsvergelijker Huawei Ascend P7

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Ascend P7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel