Huawei Ascend P8 laat zich fotograferen


We hebben al wat informatie binnen over de Ascend P8 van Huawei. Zo hadden we al een hoesje die een vreemde indeling van de achterkant liet zien en we hadden de volumeknoppen. Nu is er een foto die een deel van de achterkant laat zien.

De foto is afkomstig van @OnLeaks. Zij brachten de laatste tijd vaker renders van onaangekondigde telefoons naar buiten. Eerst een deel en later de volledige, alles voor maximale backlinks. Ditmaal gaat het om een foto en lijkt die strategie niet op te gaan, zo leert ook navraag bij de bron. Een andere constatering; deze foto lijkt in het niets op de foto van november 2014 waarin we de volumeknoppen zagen.

Huawei Ascend P8 proto

Ons is namelijk verteld dat de Huawei Ascend P8 gemaakt is van diverse materialen waaronder keramiek. Nu lijkt de rand van metaal te zijn gemaakt maar we kunnen niet helemaal vaststellen waar de achterkant van is gemaakt is. Het zou glas kunnen zijn maar het kan net zo goed het keramiek zijn waar eerder over gesproken is. Wat ook niet vergeten moet worden; dit model kan een vroeg prototype zijn en afwijken van het uiteindelijke product. Het is dus nog niet zeker dat de opvolger van de P7 er zo uit komt te zien. Huawei kondigt de Ascend P8 naar alle waarschijnlijkheid woensdag 15 april aan.

Bron: @OnLeaks


Prijsvergelijker Huawei Ascend P7

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Ascend P7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel