Bezoek Google aan LG voedt nieuwe geruchten over LG Nexus-telefoon


Er zijn wat tegenstrijdige geruchten over wie de volgende Nexus-telefoon mag maken. Nadat Motorola de Nexus 6 voor z'n rekening nam lijkt het nu de beurt aan een Chinees bedrijf. Echter geruchten over een nieuwe LG Nexus-telefoon blijven opduiken.

LG is geen onbekende in het maken van Nexus-telefoons. Het bedrijf maakte eerder al de Nexus 5 en 4. Beiden waren geen onaardige telefoons, relatief compact en bovenal zeer voordelig in aanschaf. Daar bleef bij de lancering van de Nexus 6 weinig van over. Dat toestel kreeg een monsterlijk groot 6 inch scherm en een stevig prijskaartje van 650 euro mee.

LG Nexus 5
Kan LG dan eindelijk een opvolger maken van 'haar' Nexus 5?

Dat LG de volgende Nexus-telefoon mag maken staat nog allerminst vast. Nieuwe geruchten daarover laaiden op nadat Google-medewerkers het LG-kantoor in Zuid-Korea bezochten. Dat hoeft natuurlijk niets te betekenen. Eerder nog dook de naam van Huawei op als mogelijke fabrikant van de 'Nexus 7'. Die naam wordt gebruikt als opvolger van de Nexus 6 maar is al bezet door de Nexus 7-tablet. Ze moeten dus ook een nieuwe naam gaan verzinnen.

Bron: etoday.co.kr


Prijsvergelijker Google Nexus 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB White
€ 301,30 € 301,30   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Nexus 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel