Schema Huawei Ascend P8 duikt voor lancering 15 april op


Nog een kleine maand en dan kondigt Huawei naar alle waarschijnlijkheid de Ascend P8 aan. Het bedrijf zou al uitnodigingen voor het event hebben verstuurd. En nu al krijgen we een goed beeld van het nieuwe vlaggenschip dankzij deze schema's.

Nu is het altijd nog even raadzaam om een slag om de arm te houden als het gaat om dit soort zaken. De opvolger van de Ascend P7 is namelijk nog niet aangekondigd en het zou niet voor het eerst zijn dat het uiteindelijke ontwerp van een telefoon afwijkt van wat daarvoor is verschenen. En toch stroken de plaatjes met eerdere geruchten.

Huawei Ascend P8 scheme

Een dun toestel met hele lichte afgeronde hoeken. Let vooral even op de achterzijde van de Ascend P8, hier zien we een rechthoekige module. Het moet vreemd lopen of dat is geen vingerafdrukscanner. Huawei is hier geen onbekende mee. Ook de Ascend Mate 7 beschikt op de achterkant over een dergelijke scanner. Op de Mate 7 is deze achter nog vierkant. Het lijkt uitgesloten dat dit in werkelijkheid toch een camera is, deze zit namelijk net als bij de P7 in de linkerbovenhoek.

Specificaties Huawei Ascend P8

Een ander nieuwtje dat we hebben dankzij dit schema is de dikte van de P8. Met 6,6 millimeter is de nieuwe Huawei Ascend P8 namelijk behoorlijk slank. Dat past ook in de huidige trend van dunne flagship smartphones. Andere eigenschappen lekten eerder al uit waaronder een 5,2 inch Full HD-scherm, een eigen octa-core en 64-bits Kirin 930-processor en 3 GB aan werkgeheugen.

Bron: @OnLeaks


Prijsvergelijker Huawei Ascend P7

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Ascend P7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel