Hoesje voor vermoedelijke Huawei Ascend P8 toont vreemde indeling


Steeds vaker lekt er informatie uit over nog aan te kondigen telefoons door fabrikanten van hoesjes. Ook ditmaal en wel van de Huawei Ascend P8. Het nieuwe vlaggenschip van Huawei lijkt een merkwaardige indeling te krijgen.

Want zit er links in de hoek een uitsparing voor de camera, zo zit er in het midden ook nog een flink gat. Waar deze precies voor bedoeld is is onbekend. Huawei zou natuurlijk kunnen kiezen voor een 3D-camera, iets wat het eerder heeft gedaan maar dan zou je de modules naast elkaar verwachten. Bij deze Ascend P8 zitten ze compleet ergens anders. Dat doet vermoeden dat het middelste gat ergens anders voor is.

Huawei Ascend P8 case

En dan is de meest logische verklaring een vingerafdrukscanner. Een dergelijke oplossing heeft ook HTC gedaan met de One Max. Dat bleek in de praktijk een wat ongelukkige plaats en de werking liet ook te wensen over. Hopelijk heeft Huawei het dan beter voor elkaar, al zijn de tekenen niet meteen gunstig. Huawei laat trouwens het komende Mobile World Congress aan zich voorbijgaan en introduceert de opvolger van de Ascend P7 mogelijk pas halverwege april. Huawei zou een mix willen gebruiken van aluminium en keramiek om de P8 mee te maken.

Bron: HDblog.it


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel