Sony mogelijk met Dual SIM-versie van Xperia Z4 bezig


Sony lijkt voor heel 2015 maar één vlaggenschip uit te willen brengen en daar stoppen ze lekker veel tijd en aandacht in. Nu is er al het nodige over het toestel bekend maar nieuw opgedoken screenshots voegen daar nu het nodige aan toe.

Niet alleen laten deze screenshots zien hoe Sony denkt over haar Xperia-schil onder Android Lollipop, het geeft ook een hint voor een Dual SIM-uitvoering van haar vlaggenschip de Xperia Z4. Die moet dit jaar de Xperia Z3 opvolgen en werd eerst tijdens de CES begin dit jaar verwacht, maar die sloeg hij over. Ook het binnenkort startende MWC slaat hij vermoedelijk over. Het is dus nog even wachten op dit nieuwe topmodel.

Xperia Z4 Dual SIM

Nu zijn er wel wat probleempuntjes. Zo wordt hier gesproken over typenummer PM-0851-BV terwijl de Z4 volgens de laatste geruchten toch echt PM-0850-BV zou worden. Een klein verschil dat mogelijk te verklaren is doordat we te maken hebben met een variant op de Z4. Mogelijk de Japanse tegenhanger. Mocht dat zou zijn dan zou dat jammer zijn. Er wordt in het menu namelijk gesproken over Dual SIM. Ook van huidige Xperia Z3 is een Dual SIM-variant beschikbaar maar die wordt niet overal door Sony verkocht.

Material Design

Los van de vermelding van Dual SIM zien we ook hoe Sony de Lollipop-stijl wil implementeren in haar eigen Android-schil. Dat lijkt een groot verschil te zijn met de huidige Xperia-schil. Daarin maakt Sony momenteel nog veel gebruik van grijstinten. In de nieuwe schil lijkt meer kleur te komen met tegelijkertijd een witte achtergrond. Ook zien we duidelijk de Material Design elementen terug bijvoorbeeld in de dailer. Onduidelijk is nog wanneer Sony de Xperia Z3 uitbrengt en wanneer we de nieuwe UI gaan zien.

Via: XperiaBlog.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel