Sony-hack levert mogelijk beelden op van Xperia Z4


De Sony-hack mag dan wel de release van de film The Interview hebben stil gelegd, het heeft ons mogelijk ook beelden opgeleverd van de nog aan te kondigen Xperia Z4.

Nu wordt de opvolger van de Xperia Z3 vermoedelijk over luttele weke officieel aangekondigd, dus veel tijd hebben we niet mee gewonnen. Bovendien is het nog maar de vraag uit welk stadium de beelden afkomstig zijn. Vroeg in de ontwikkeling bijvoorbeeld? Dan kan er nog genoeg veranderen in het uiteindelijke product. Dat de Z4 opduikt in de Sony-hack is trouwens niet zo gek. Het toestel figureert mogelijk in nieuwe James Bond-film Spectre.

Sony-hack Xperia Z4Sony-hack Sony Xperia Z4

Overigens wordt in opgedoken mailwisseling gesproken over "meerdere telefoons". Dat is wellicht te verklaren door de Xperia Z4 Compact en Ultra. Eerdere geruchten spreken over een 5,2 inch grote Android Lollipop-telefoon mogelijk met een Quad HD-resolutie en een Snapdragon 805-processor. Al zijn er ook geruchten die volhouden aan een 5,4 inch display. Sony kondigt naar alle waarschijnlijkheid de Xperia Z4 aan tijdens de CES-beurs begin januari in Las Vegas.

Bron: Gizmodo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel