Samsung Galaxy S6 bevindt zich momenteel in India


Hij is nog niet aangekondigd, niemand weet hoe hij eruit ziet en onduidelijk is wanneer hij in de winkel ligt. Duidelijk is wel dat iemand in India er al over beschikt, het nieuwe Samsung vlaggenschip is namelijk geïmporteerd.

India kent een nogal transparant systeem als het gaat om dingen die het land worden geïmporteerd. Het is vrij opvraagbaar en er staan dus zelfs producten in die nog niet officieel zijn aangekondigd. De opvolger van de Galaxy S5 bijvoorbeeld komt er sinds kort in voor. Met wat voor bedoelingen de Galaxy S6 zich in India bevindt is onbekend. Mogelijk gaat het om testdoeleinden.

Zauba Samsung Galaxy S6
Meer dan deze informatie is er ook niet

Echt met 100% zekerheid dat het hier om de Galaxy S6 hebben we niet. Algemeen aangenomen wordt dat de Samsung SM-G920F toebehoort aan de S6. Aan losse onderdelen heeft de S6 een waarde van 300 dollar. Dat klinkt niet veel maar het gaat hier om de kostprijs en dus niet om de uiteindelijke verkoopprijs. Helaas melden de Indiërs niet de specificaties van het nieuwe vlaggenschip. Mogelijk gaat het om een 5,5 inch telefoon met Snapdragon 810-processor. Duidelijkheid daarover is er nog niet.

Bron: Zauba.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel