Geruchten spreken over lancering Samsung Galaxy S6 in januari 2015


Samsung wil mogelijk de Galaxy S6 al volgende maand aankondigen tijdens de CES in Las Vegas. De telecomfabrikant gebruikte de beurs niet eerder voor een grote aankondiging en eigenlijk ligt het ook nu niet in de verwachting.

Het bericht is afkomstig vanuit Zuid-Korea waar Samsung's hoofdkantoor gevestigd is. Diezelfde bron spreekt over een reguliere Galaxy S6 die als opvolger van de Galaxy S5 gezien kan worden alsmede een variant waarbij het scherm aan beide kanten tot over de rand gevouwen is. Eerder nog leek dat gerucht ontkracht te zijn.

Samsung unpacked
Onthult Samsung de Galaxy S6 al vroeg in 2015?

Volgens bronnen tegenover de Zuid-Koreaanse publicatie zou Samsung mikken op 45 miljoen verkochte exemplaren. Hiervan zouden 10 miljoen bestaan uit de variant met gevouwen scherm. Ook spreekt de bron over enkele specificaties waaronder de Snapdragon 810 of de eigen Exynos 7 Octa. Die eerste is nog niet beschikbaar en blijft dat voorlopig voor enkele maanden. Mocht Samsung dus de Galaxy S6 wel in januari aankondigen dan zou de lancering ervan direct zijn uitgesteld. En juist daarom klinkt het hele gerucht niet erg geloofwaardig. We wachten af.

Bron: News.naver.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel