Honor 6 Plus met dubbele camera dag voor aankondiging uitgelekt


Het is Honor uiteindelijk niet gelukt om de Honor 6 Plus geheim te houden. Morgen staat de officiële lancering op het programma maar nu al zien we het nieuwe toestel met z'n dubbele camera op de achterkant in volle glorie.

De Honor 6 Plus moet de grotere broer worden van de Honor 6 die als startpunt geldt van het merk Honor. Dat is een nieuw merk van Huawei dat alleen online gekocht kan worden en waarvoor we voorlopig geen grote reclame's hoeven te verwachten in bushokjes en op TV. Deze Honor 6 Plus is 5,5 inch groot en heeft een tweetal 8 megapixel camera's aan de achterzijde, vergelijkbaar met de HTC One (M8).

Honor 6 Plus

Met deze duo camera kan er later scherpgesteld worden op een nieuw onderwerp. Bevindt zich dat op de voorgrond dan vervaagt de achtergrond en andersom. Foto's van dat resultaat lekte eerder al uit. De 6 Plus, niet te verwarren met die andere 6 Plus, krijgt verder een Kirin 930-processor mee op 1,8 GHz met een stevige 3 GB aan RAM-werkgeheugen. In tegenstelling tot de Honor 6 zou Honor ditmaal gebruikmaken van een metalen frame. De 6 was nog voornamelijk van plastic. Morgen de definitieve specificaties en de verwachte verkoopprijs.

Bron: Gizmochina.com


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel