Toekomstige HTC Hima vlaggenschip komt uit in de kleuren grijs, zilver en goud


De opvolger van de HTC One (M8) zal verkrijgbaar zijn in bekende kleuren. Namelijk dezelfde als de huidige One M8: grijs, zilver en goud. “Never change a winning team” moeten ze bij HTC gedacht hebben.

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden maar op 25 maart van dit jaar kondigde HTC de One (M8) aan. Heel erg veel verschilde die niet van de eerdere One behalve dan van de twee camera's aan de achterzijde. Voor komend jaar zal er ook niet heel erg veel verschillen, qua uiterlijk dan. Want de opvolger van de HTC One (M8) zal verkrijgbaar zijn in exact hetzelfde kleurenpalet.

HTC One (M8) color palette
De verschillende kleuren van de huidige One (M8)

Onder de motorkap zal het een heel ander verhaal zijn. Als de geruchten kloppen dan krijgt de Hima een 64-bits Snapdragon 810-processor mee en een 20,7 megapixel camera. Een flinke boost ten opzichte van de 4 megapixel in de huidige One M8. Alleen over het schermformaat bestaat de nodige onenigheid. Er zijn geruchten die spreken over 5 inch, over 5,2 inch en over 5,5 inch. Plaats van aankondiging zal vermoedelijk een apart event zijn ergens in het eerste kwartaal van 2015.

Bron: @upleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel