Specificaties Samsung Galaxy E7 dankzij benchmark geopenbaard


Samsung werkt aan een geheel nieuwe lijn smartphones. De nieuwe E-serie krijgt in ieder geval bezoek van de E7. Specificaties van dat nieuwe toestel lekken vandaag dankzij een opgedoken benchmark.

Het is niet voor het eerst dat er een nog onofficieel Galaxy-toestel opduikt dankzij een benchmark op GFXBench. Ditmaal is het de beurt aan de Galaxy E7. Z'n bestaan was eerder al aangetoond toen het toestel samen met de E5 uitlekte.

GFXBench Samsung Galaxy E7

Deze Samsung Galaxy E7 lijkt volgens een opgedoken benchmark op een 5,5 inch Android-telefoon met een HD-scherm en Snapdragon 410-processor. Dat is een 64-bits processor met vier kernen op maximaal 1,2 GHz. Ook aanwezig een 12 megapixel camera met Full HD video-opnamemogelijkheden. De camera aan de voorzijde telt 5 megapixel groot. Zo'n benchmark lijkt duidelijkheid te geven maar we zien vaak dat de uiteindelijke specs afwijken. Het is dus nog even afwachten totdat we definitieve specificaties kunnen geven.

Nieuwe series

Samsung timmert aan nieuwe telefoons. Onlangs nog werd de Galaxy A-serie aangekondigd met daarin de Galaxy A5 en A3. Kernpunten van A-telefoons zijn dunne metalen telefoons met hoge specificaties. Naast deze A-lijn komt er mogelijk dus ook een Galaxy E-lijn. Onduidelijk is nog waar die lijn op gebaseerd is.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel