Samsung werkt met Galaxy E5 en E7 aan geheel nieuwe lijn


Naast de onlangs aangekondigde Galaxy A-serie werkt Samsung momenteel ook hard aan nog een nieuwe serie; de Galaxy E. De eerste twee modellen van die nieuwe lijn zijn de E5 en E7 en volgen mogelijk de voetsporen van de Galaxy A-serie.

Want het wordt verwacht dat de Galaxy E5 en E7 mogelijk ook van metaal zijn gemaakt, net als de reeds aangekondigde Galaxy A5 en A3 uit de nieuwe Galaxy A-serie. Mogelijk wil Samsung om verwarring te voorkomen een compleet nieuwe lijn smartphones uitbrengen in plaats van bestaande series van metaal te voorzien. De E5 en E7 lijken zo op het eerste gezicht op behoorlijke mid-range telefoons.

Samsung wall sign
Nieuwe Galaxy-lijn aan de horizon

Zo krijgt de Galaxy E7 mogelijk een 5,5 inch Super AMOLED-scherm met HD-resolutie en een Snapdragon 410-processor. Op camera gebied kijken we naar een 13 + 5 megapixel camera. Met 7,2 millimeter is de Galaxy E7 dun te noemen, maar niet zo dun als de A-serie. De Galaxy E5 wordt mogelijk een 5 inch Android Lollipop-telefoon met HD-resolutie en ook een Snapdragon 410. De Galaxy E5 lijkt net onder de 7 millimeter dik uit te komen. Onduidelijk blijft wanneer Samsung de nieuwe E-serie aankondigt, mogelijk gebeurt dit pas na de CES-beurs begin januari.

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel