Lichtere Samsung Galaxy Grand 3 ziet stuk beter dan z'n voorganger


Samsung is bezig met de opvolger van de Galaxy Grand 2. De Grand 3 komt met hetzelfde 5,25 inch HD-scherm maar is wel dunner en lichter dan z'n voorganger. Waar de Galaxy Grand 3 echter in uitblinkt zijn z'n nieuwe camera's.

Eerst de harde cijfers; de Galaxy Grand 3 meet 146 bij 74,8 en 7,95 millimeter en weegt 140 gram. Dat is iets smaller, iets dunner en iets minder zwaar dan de huidige Galaxy Grand 2. Het schermformaat lijkt alleen niet echt recht te doen aan z'n naam; een 5,25 inch scherm met 720p-resolutie. Tegenwoordig is dat niet 'groot' meer maar normaal.

Samsung Galaxy Grand 3
5,25 inch: tegenwoordig niet zo heel groot meer

Samsung heeft bij opvolging van de Galaxy Grand 2 vooral gekeken naar de camera's. Aan de achterzijde van de Grand 3 vinden we nu een 13 megapixel camera en aan de voorzijde zelfs 5 megapixel. Binnenin ligt een 64-bits Snapdragon 410-processor op 1,2 GHz. Er is 1,5 GB aan RAM-geheugen en het toestel draait Android 4.4 KitKat. Dat afbeeldingen van de Samsung Galaxy Grand 3 nu naar buiten zijn gekomen kan betekenen dat Samsung hem snel officieel aankondigt.

Bron: Tenaa


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Grand 2 LTE

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Grand 2 LTE


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel