Benchmark grote Samsung Galaxy Grand 3 duikt op


Samsung lijkt op een opvolger van de Grand 2 te broeden. De Galaxy Grand 3 dook onlangs op in een benchmark. Handig, want niet alleen weten we daarmee van z'n bestaan af, ook komen we diverse specificaties te weten.

Allereerst de naam; de Galaxy Grand 3 SM-G7200. Daarmee ligt hij in lijn met de Grand 2 LTE G7105 en de Grand 2 Duos. Om z'n naam nog meer eer aan te doen heeft Samsung het scherm vergroot naar 5,5 inch. De vorige Grand moest het nog doen met een 'magere' 5,25 inch. Aan de resolutie is niet gesleuteld; 1.280 bij 720 pixels.

Samsung Galaxy Grand 3

De camera is nu een 12 megapixel exemplaar met een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Binnenin draait een Snapdragon 410 met vier cores op maximaal 1,2 GHz. Er is maar liefst 1,5 GB aan RAM-geheugen beschikbaar. Er is tot slot gekozen voor Android 4.4 als besturingssysteem. Dat is misschien niet de nieuwste versie maar Samsung heeft nog geen enkel toestel gereed met versie 5. De Samsung Galaxy Grand 3 wordt mogelijk nog voor het einde van het jaar aangekondigd.

Bron: Gfxbench.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Grand 2 LTE

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Grand 2 LTE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel