Samsung kondigt 5,25 inch grote Galaxy Grand 2 aan


Groot en toch compact, Samsung lijkt beide te willen combineren in de nieuwe Galaxy Grand 2. Het HD-beeldscherm in de Grand 2 meet een ruimte 5,25 inch. Doordat het merendeel uit beeldscherm bestaat moet toch een compact gevoel ontstaan.

Natuurlijk is het met een dergelijk groot beeldscherm moeilijk verhullen dat je fors toestel in bezit hebt. Het biedt ook voordelen. Volgens Samsung is de Grand 2 dankzij het grote beeldscherm ideaal voor het bekijken van video en spelen van spelletjes. Bovendien is het dankzij de 1,2 GHz quadcore processor ook nog eens bijzonder krachtig.

Samsung Galaxy Grand 2
De Samsung Galaxy Grand 2

De aanwezige 2.600 mAh batterij moet tevens voor een lange batterijduur zorgen. En door de twee simkaartslots kun je op twee nummers tegelijk bereikbaar zijn. Verder heeft Samsung de Galaxy Grand 2 uitgerust met Samsung specifieke functies zoals Story Album, Sound & Shot en Group Play. Ook aan het uiterlijk is de nodige aandacht besteed. De achterzijde lijkt op gestikt leer, vergelijkbaar als de Note 3. Samsung heeft nog niets gezegd over prijzen en beschikbaarheid. Wel bekend is dat de Samsung Galaxy Grand 2 is het zwart, wit en roze uit komt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel