Android 5.1 inclusief stille modus mogelijk al in februari


Google zou mogelijk al snel met een significante update van Lollipop komen. Geruchten spreken over een release in februari waarin in ieder geval de stille modus weer wordt teruggebracht. Ook bevat de update diverse kleine verbeteringen.

In voorgaande jaren betekende een dergelijke versienummer ophoging een grote update. Dat lijkt dit keer niet op te gaan. Versie 5.1 zal voornamelijk kleine verbeteringen bevatten en talloze bugfixes. Denk dan aan verbeterde prestaties en geheugenbeheer maar ook oplossingen voor het WiFi spookverbruik.

Nexus 6 with Android Lollipop
Lollipop is qua design de grootste Android-update ooit

Tevens zal Android 5.1 volgens de berichten de verdwenen stille modus terugbrengen. Het viel gebruikers met een Nexus 5 en Android 5.0 op dat de 'Silent Modus' waarbij zowel het geluid als de trilfunctie uit staan verdwenen was. Dit blijkt dus geen functie maar een foutje te zijn. Google kondigde Android 5.0 Lollipop gelijktijdig met de Nexus 6 aan. De nieuwste Nexus werd menigmaal uitgesteld vanwege problemen met Android 5.0 maar lijkt nu eindelijk leverbaar in Nederland.

Bron: AndroidPit.com


Prijsvergelijker Google Nexus 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB White
€ 301,44 € 301,44   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Nexus 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel