Nieuw lek geeft Sony Xperia Z4 een 5,2 inch scherm

· 1 reactie


Verwarrende berichten over de opvolger van de Sony Xperia Z3. Sony gaat de concurrentie niet achterna met nog grotere schermen en blijft gewoon vasthouden aan een 5,2 inch scherm. Welke resolutie Sony gaat gebruiken blijft schimmig.

Of dit echt zo is moet natuurlijk nog maar blijken. Sony kondigt de Xperia Z4 naar alle waarschijnlijkheid tijdens de CES-beurs begin januari in Las Vegas aan. Geruchten over de opvolger van de Xperia Z3 zijn echter niet nieuw. Het ene bericht spreekt over een 5,4 inch Triluminos-display met Quad HD-resolutie, het andere weer over een 5,2 inch Full HD-paneel. En dan waren er ook nog geruchten over een 5,5 inch paneel.

Sony Xperia Z4 leakSony Xperia Z4 leak with specs

Dit nieuwe lek zou echter afkomstig zijn van binnen de muren van Sony zelf. Daarop is dan weer te lezen 5,2 inch. Wat daarachter staat is niet helemaal te lezen, het kan Quad HD zijn, maar er zou ook wat anders kunnen staan. Inmiddels weten ook wij het niet meer. Qua processor houdt deze bron het op een Snapdragon 805 op 2,7 GHz met 3 GB aan RAM. Het nieuwe Sony-vlaggenschip draait tot slot Android 5.0 Lollipop. We zullen het 6 januari zeker weten als Sony naar alle waarschijnlijkheid deze Xperia Z4 officieel aankondigt.

Bron: Phone Arena


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel