Website Pebble toont nieuwe horloge met kleurenscherm


Gevalletje 'oeps!' bij Pebble. Terwijl ze toch echt morgen hun nieuwe smartwatch zouden tonen bevat de website van Pebble nu al een nieuw horloge. Eentje met een kleurenscherm en met mogelijk een andere resolutie.

Pebble is misschien wel de succesvolste fabrikant van smartwatches van dit moment. Het bedrijf verkocht al ruim een miljoen exemplaren van haar allereerste Pebble en de stalen Pebble Steel. In de tussentijd zit de concurrentie ook niet stil en die probeert dan ook aan de stoelpoten van Pebble te zagen.

Pebble Color watch

Tijd voor wat nieuws en dat moet dus deze kleuren Pebble worden die mogelijk samen met een nieuw platform morgen worden aangekondigd. Informatie over dat platform is er nog niet, behalve dan wat Pebble er destijds zelf over zei. En dat is dat het niet rondom apps moet draaien maar een nieuwe invalshoek kiest. Hoe en wat moet morgen blijken. De Pebble met kleurenscherm lekt dus vandaag al uit. Pebble lijkt gekozen te hebben voor wederom een ePaper-scherm gelet op de relatief lage resolutie. Dat bespaart stroom waardoor we de hoop uitspreken dat ook deze Pebble langer dan 2 dagen meegaat waar de concurrentie (lees Android Wear) het mee moet doen.

Verschillen met huidige Pebble

Qua knopindeling lijkt hij gelijk aan de bestaande Pebble's, maar er is wel een grotere schermrand. Qua dikte is er trouwens wel wat vanaf gegaan. Ook deze Pebble krijgt geen touchscreen. Nu hebben we hier ook een Pebble liggen dus we kunnen hem vergelijken en het lijkt er op dat het beeldscherm iets breder is geworden. Mogelijk is er dus iets gewijzigd aan de schermresolutie. Erg veel is het echter niet dus het zou ook kunnen dat slechts de pixelbreedte gewijzigd is. We zullen tot morgen moeten wachten op zekerheid, dan kondigt Pebble dit horloge aan.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel