Pebble Steel

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Pebble Steel
Pebble Steel grijs voorkant rechterzijkant schuin

Vergelijkbaar met de Steel en wel verkrijgbaar  Reviews over de Pebble Steel

  Schrijf de eerste review
  5 sterren
  0 reviews
  4 sterren
  0 reviews
  3 sterren
  0 reviews
  2 sterren
  0 reviews
  1 ster
  0 reviews
  € 50 verdienen?

  Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


  Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

  Maximaal 5 plus- en/of minpunten


  De Pebble Steel in het nieuws


  Beschrijving van de Pebble Steel

  De Pebble Steel is de metalen opvolger van het succesvolle Kickstarter-project Pebble. De Steel is dunner, stijlvoller maar nog steeds enorm handig in gebruik.

  Smartphone companion

  De Pebble Steel is een smartwatch dat dankzij Bluetooth 4.0 nauw samenwerkt met je iPhone of Android-smartphone. In principe kun je de Pebble Steel ook los gebruiken maar dan maak je niet optimaal gebruik van het horloge. Niet alleen notificaties van je telefoon worden doorgestuurd, je kunt je telefoon er ook mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld je muziek bedienen. Maar er zijn vele apps beschikbaar die nog veel meer kunnen. Je Nest thermostaat bedienen bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Pebble Steel grijs voorkant rechterzijkant schuin

  E-paper display

  De Pebble Steel beschikt over een energiezuinig beeldscherm van e-paper. Zorgen over een langzaam scherm kunnen we gelukkig wegnemen; de Steel maakt van een modern scherm gebruik dat een snelle refresh-rate kent. Beelden worden dus niet tergend langzaam opgebouwd zoals je van sommige e-readers gewend bent. Het e-paper scherm van de Steel kent twee belangrijke voordelen; het is uitstekend af te lezen in daglicht en het is extreem energiezuinig. Hierdoor gaat de Pebble Steel in veel gevallen een week mee. Opladen kan via de meegeleverde oplader die via een magnetische sluiting aan je Steel nestelt.

  Veel beschikbare apps

  Doordat Pebble al enige tijd meegaat en het achterliggende platform redelijk open is is het aanbod van apps ontzettend groot. Hierdoor is de Pebble Steel misschien wel de meest volwassen smartwatch van het moment. Er zijn fitness-apps, weer-apps, spelletjes, apps die als afstandbediening dienen en natuurlijk zogenaamde watchfaces. Dat zijn achtergrondjes voor de klok eventueel met extra functionaliteit. Een watchface om het huidige weer in de klok te projecteren bijvoorbeeld. Veel van die apps en watchfaces zijn gratis al is er ook een betaald aanbod.

  Twee kleuruitvoeringen

  De Pebble Steel komt in twee uitvoeringen; Brushed Stainless en Matte Black. Beide uitvoeringen komen met twee bandjes die je eventueel zelf kunt verwisselen; eentje van metaal en één van leer.


  Beknopte specificaties van de Pebble Steel

  Afmetingen 46 x 34 x 10,5 mm
  Gewicht 56 gram
  EAN codes 0855906004245, 0855906004184, 0855906004139, 0855906004122
  Hardware
  Stof-/waterbestendige behuizing
  Voeding
  Batterij 130 mAh

  Alle Pebble Steel specificaties


  Video over de Pebble Steel

  Deze keer is het voor Pebble menens! Ze introduceren de fraaie Pebble Time Steel met tijdlijn-interface


  Alternatieven van de Pebble Steel

  Scroll de tabel hieronder om meer te zien
   
  Pebble Steel
   
   Huidig product
  Stof-/waterbestendige behuizing
  Batterij130 mAh

  Volledige vergelijking Pebble Steel en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


  Vragen en antwoorden over de Pebble Steel