Pebble Steel

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Pebble Steel
Pebble Steel grijs voorkant rechterzijkant schuin

Vergelijkbaar met de Steel en wel verkrijgbaar  Reviews over de Pebble Steel

  Schrijf de eerste review
  5 sterren
  0 reviews
  4 sterren
  0 reviews
  3 sterren
  0 reviews
  2 sterren
  0 reviews
  1 ster
  0 reviews
  € 50 verdienen?

  Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


  Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

  Maximaal 5 plus- en/of minpunten


  Beschrijving van de Pebble Steel

  De Pebble Steel is de metalen opvolger van het succesvolle Kickstarter-project Pebble. De Steel is dunner, stijlvoller maar nog steeds enorm handig in gebruik.

  Smartphone companion

  De Pebble Steel is een smartwatch dat dankzij Bluetooth 4.0 nauw samenwerkt met je iPhone of Android-smartphone. In principe kun je de Pebble Steel ook los gebruiken maar dan maak je niet optimaal gebruik van het horloge. Niet alleen notificaties van je telefoon worden doorgestuurd, je kunt je telefoon er ook mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld je muziek bedienen. Maar er zijn vele apps beschikbaar die nog veel meer kunnen. Je Nest thermostaat bedienen bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Pebble Steel grijs voorkant rechterzijkant schuin

  E-paper display

  De Pebble Steel beschikt over een energiezuinig beeldscherm van e-paper. Zorgen over een langzaam scherm kunnen we gelukkig wegnemen; de Steel maakt van een modern scherm gebruik dat een snelle refresh-rate kent. Beelden worden dus niet tergend langzaam opgebouwd zoals je van sommige e-readers gewend bent. Het e-paper scherm van de Steel kent twee belangrijke voordelen; het is uitstekend af te lezen in daglicht en het is extreem energiezuinig. Hierdoor gaat de Pebble Steel in veel gevallen een week mee. Opladen kan via de meegeleverde oplader die via een magnetische sluiting aan je Steel nestelt.

  Veel beschikbare apps

  Doordat Pebble al enige tijd meegaat en het achterliggende platform redelijk open is is het aanbod van apps ontzettend groot. Hierdoor is de Pebble Steel misschien wel de meest volwassen smartwatch van het moment. Er zijn fitness-apps, weer-apps, spelletjes, apps die als afstandbediening dienen en natuurlijk zogenaamde watchfaces. Dat zijn achtergrondjes voor de klok eventueel met extra functionaliteit. Een watchface om het huidige weer in de klok te projecteren bijvoorbeeld. Veel van die apps en watchfaces zijn gratis al is er ook een betaald aanbod.

  Twee kleuruitvoeringen

  De Pebble Steel komt in twee uitvoeringen; Brushed Stainless en Matte Black. Beide uitvoeringen komen met twee bandjes die je eventueel zelf kunt verwisselen; eentje van metaal en één van leer.


  De Pebble Steel in het nieuws

  ts Pebble With Timeline Ui

  Pebble komt nog dit jaar met Timeline-interface voor eerste generatie en Steel

  Smartwatchnieuws ·

  Toen Pebble de nieuwere Time en Time Steel aankondigde werd een geheel nieuw soort interface gepresenteerd; de Timeline UI. Het beloofde ook deze interface voor de oudere horloges uit te brengen. Dat moment gaat deze maand nog gebeuren.

  Pebble komt nog dit jaar met Timeline-interface voor eerste generatie en Steel

  Pebble maakte het nieuws bekend op haar eigen blog. Het is wel laat met het vrijgeven van de nieuwe software. De Time en Time Steel werden in februari en maart aangekondigd. Al die tijd zaten gebruikers van de eerste generatie en de Steel nog met de ouderwets interface en de beperking van het aantal te installeren apps. Die beperking is er met deze update vanaf. Die update wordt nog deze maand verwacht. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt voor gebruikers die met Android of iOS werken. Wie daar niet op kan wachten kan zich aanmelden voor het beta-programma. Die is alleen open voor Android-gebruikers. Apple laat een dergelijk beta-programma niet toe.

  • Tags:
  • pebble
  • steel
  • timeline

  ts Pebble Color Sneak Peak

  Website Pebble toont nieuwe horloge met kleurenscherm

  Geruchten ·

  Gevalletje 'oeps!' bij Pebble. Terwijl ze toch echt morgen hun nieuwe smartwatch zouden tonen bevat de website van Pebble nu al een nieuw horloge. Eentje met een kleurenscherm en met mogelijk een andere resolutie.

  Pebble is misschien wel de succesvolste fabrikant van smartwatches van dit moment. Het bedrijf verkocht al ruim een miljoen exemplaren van haar allereerste Pebble en de stalen Pebble Steel. In de tussentijd zit de concurrentie ook niet stil en die probeert dan ook aan de stoelpoten van Pebble te zagen.

  Pebble Color watch

  Tijd voor wat nieuws en dat moet dus deze kleuren Pebble worden die mogelijk samen met een nieuw platform morgen worden aangekondigd. Informatie over dat platform is er nog niet, behalve dan wat Pebble er destijds zelf over zei. En dat is dat het niet rondom apps moet draaien maar een nieuwe invalshoek kiest. Hoe en wat moet morgen blijken. De Pebble met kleurenscherm lekt dus vandaag al uit. Pebble lijkt gekozen te hebben voor wederom een ePaper-scherm gelet op de relatief lage resolutie. Dat bespaart stroom waardoor we de hoop uitspreken dat ook deze Pebble langer dan 2 dagen meegaat waar de concurrentie (lees Android Wear) het mee moet doen.

  Verschillen met huidige Pebble

  Qua knopindeling lijkt hij gelijk aan de bestaande Pebble's, maar er is wel een grotere schermrand. Qua dikte is er trouwens wel wat vanaf gegaan. Ook deze Pebble krijgt geen touchscreen. Nu hebben we hier ook een Pebble liggen dus we kunnen hem vergelijken en het lijkt er op dat het beeldscherm iets breder is geworden. Mogelijk is er dus iets gewijzigd aan de schermresolutie. Erg veel is het echter niet dus het zou ook kunnen dat slechts de pixelbreedte gewijzigd is. We zullen tot morgen moeten wachten op zekerheid, dan kondigt Pebble dit horloge aan.

  • Tags:
  • color
  • pebble

  ts Pebble Color

  Nieuwe Pebble-horloge krijgt mogelijk kleurenscherm

  Geruchten ·

  De Pebble-horloges staan bekend om hun lange batterijduur. Dat komt voornamelijk door het ingebouwde ePaper-scherm dat alleen zwart en wit kan weergeven. Mogelijk komt daar binnenkort toch verandering in.

  Pebble kondigde laatst al aan met een geheel nieuwe smartwatch-platform bezig te zijn. Dat zou niet zozeer rondom apps draaien maar een geheel nieuwe kijk hebben op de wereld van de slimme horloges. Hoe en wat is vooralsnog onduidelijk. Samen met dat nieuwe platform kondigt Pebble mogelijk dus ook een nieuw horloge aan. Eén met een kleurenscherm, mogelijk om te concurreren met Android Wear en de binnenkort uit te komen Apple Watch.

  Pebble countdown
  Aftellen maar

  Dat baart meteen zorgen over de accuduur van Pebble's nieuwe horloge. Echter, er zijn ook ePaper-varianten die kleur kunnen weergeven. Laten we dus geen overhaaste conclusies maken. Een andere eigenschap die momenteel rondgaat is een dunner horloge. De Pebble Steel is met 10,5 millimeter niet de dunste maar ook weer niet overdreven dik. Toch zou Pebble er wat aan willen doen.

  Aftellen naar nieuwe Pebble

  Intussen telt Pebble op haar website af naar dinsdag 24 februari. Het lijkt voor de hand te liggen dat we dan een presentatie krijgen over het nieuwe platform waarover gesproken wordt en hopelijk zien we dan ook meer van het nieuwe horloge. Onlangs nog rolde Pebble een nieuwe update uit waarin de bestaande horloges geschikt worden gemaakt voor Android Wear-notificaties. Handig want daarmee kun je via de Pebble notificaties wegklikken maar ook op reageren.

  Bron: 9to5mac.com

  • Tags:
  • kleurenscherm
  • pebble
  • smartwatch

  ts Pebble Steel Macro

  Pebble verkocht 1 miljoen horloges, belooft nieuwe producten

  Smartwatchnieuws ·

  Pebble kennen we als één van de meer succesvolle Kickstarter-projecten. De producten van de horlogemaker lijken in vergelijking met concurrenten als Android Wear en Apple Watch redelijk nostalgisch maar het gaat ze wel voor de wind.

  Zo verkocht Pebble eind vorig jaar haar miljoenste horloge. Cijfers die we tot op heden nog niet van een smartwatch-merk hebben gezien. De vraag is natuurlijk hoe zich dat straks gaat verhouden als Apple haar eigen Watch op de markt brengt. In een interview met The Verge maakt CEO Eric Migicovsky duidelijk daarover al nagedacht te hebben.

  Pebble Steel evening
  De Pebble Steel

  Pebble komt namelijk dit jaar met nieuwe producten en een nieuw software platform. Vooral dat laatste moet voor innovatie zorgen. In plaats van zich te focussen op apps zal dat nieuwe platform voor een totaal nieuwe kijk op de markt zorgen. Hoe en wat blijft onduidelijk maar Migicovsky verklaart dat "het lijkt niet op wat we vandaag de dag hebben, en het lijkt niet op wat je momenteel op je smartphone hebt". Ondanks die nieuwe kijk zullen apps wel gewoon mogelijk blijven op de Pebble-horloges.

  Voorsprong

  Het gaat Pebble ondanks de stevige concurrentie redelijk voor de wind. Het bedrijf groeide vorig jaar van 30 naar 100 medewerkers. Enkele van die kwamen over van LG's webOS-team. Ook zijn er wereldwijd zo'n 25.000 ontwikkelaars bezig met het schrijven van apps. In totaal zijn er al 6.000 apps en watchfaces verkrijgbaar. Daarmee heeft het een leuke voorsprong ten opzichte van Android Wear en Apple Watch. Of dat voldoende is als in april Apple haar Watch lanceert zal moeten blijken.

  Bron: The Verge

  • Tags:
  • kickstarter
  • migicovsky
  • pebble
  • pebblesteel

  ts Pebble Android Wear Notifcations

  Pebble krijgt ondersteuning voor Android Wear-notificaties

  Smartwatchnieuws ·

  Pebble heeft een belangrijke stap gezet naar nog betere notificaties van Android. De Pebble en Pebble Steel krijgen namelijk interactieve Android Wear-notificaties. Krap een maand geleden werd Android nagenoeg opengezet voor notificaties.

  Android Wear is het nieuwe besturingssysteem van Google dat bedoeld is voor smartwatches. Pebble werkt met een heel eigen OS dat stukken eenvoudiger is maar wel al een heel ecosysteem van apps kent. Versie 2.3 van de Android-app brengt nu ondersteuning voor Android Wear-notificaties. Dit geeft gebruikers met een Pebble Steel of reguliere Pebble de mogelijkheid om te reageren op notificaties vanaf hun horloge.


  Direct reageren op een Hangout-bericht vanaf je Pebble

  Zo is het mogelijk om binnenkomende mails of berichtjes te beantwoorden vanaf de Pebble. Ontwikkelaars van apps hoeven geen aparte ondersteuning voor de Pebble in te bouwen, ze kunnen gewoon van het bestaande Android Wear-systeem gebruik maken. Versie 2.3 verkeert nog in beta maar het is mogelijk je aan als beta-tester aan te melden. Voorwaarde is wel dat je Android-telefoon versie 4.0 of hoger draait.

  Bron: Pebble

  • Tags:
  • android
  • androidwear
  • notificaties
  • pebble

  Beknopte specificaties van de Pebble Steel

  Afmetingen 46 x 34 x 10,5 mm
  Gewicht 56 gram
  EAN codes 0855906004245, 0855906004184, 0855906004139, 0855906004122
  Materialen
  Stof-/waterdicht
  Voeding
  Batterij 130 mAh

  Alle Pebble Steel specificaties


  Video over de Pebble Steel

  Deze keer is het voor Pebble menens! Ze introduceren de fraaie Pebble Time Steel met tijdlijn-interface


  Vragen en antwoorden over de Pebble Steel