T-Mobile toont gebogen Samsung Galaxy S(6) Edge


T-Mobile doet vrolijk mee met het pluggen van de nieuwe Galaxy S6 en zijn gebogen variant; de Galaxy S Edge. Alhoewel die laatste mogelijk ook S6 Edge kan heten. Hoe het ook zij, we krijgen een eerste officiële blik op het toestel.

Samsung is de laatste dagen en weken al vaker bezig om geruchten over de Galaxy S6 de wereld in te helpen. Daarvoor heeft het een reeks filmpjes losgelaten op het publiek. Ditmaal is het dus de beurt aan T-Mobile dat met een aangezicht komt van vermoedelijk de Galaxy S Edge. Dat toestel krijgt net als de Note Edge een gebogen scherm maar ditmaal aan beide kanten.

T-mobile Six Appeal

T-Mobile schrijft dat het toestel "Six Appeal" heeft, overduidelijk verwijzend naar het gebogen scherm. De contouren komen trouwens ook overeen met eerdere plaatjes die Samsung zelf heeft vrijgegeven. Qua specificaties komt de S Edge mogelijk vrijwel overeen met de reguliere Galaxy S6. Dat betekent een 5,1 inch Quad HD-scherm, een eigen 64-bits en octa-core Exynos-processor, 16 megapixel camera en een 5 megapixel selfiecamera. Samsung presenteert de Galaxy S6 vermoedelijk samen met de Galaxy S Edge aan tijdens haar Unpacked-event op 1 maart 2015.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com
32 GB Black
€ 315,00 € 315,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel