Samsung Galaxy S6 en gebogen Galaxy S Edge te zien op foto’s


Technologiesite CNET schijnt de eerste echte afbeeldingen te hebben van de toekomstige Galaxy S6. Die schijnen afkomstig te zijn van een Koreaanse distributeur die hierna vermoedelijk op Samsung's 'zwarte lijst' komt.

Er zijn diverse toestellen afgebeeld maar vermoedelijk zijn de twee rechter exemplaren de gebogen Galaxy S Edge. Net als bij de Note Edge is het beeldscherm gebogen tot over de rand, maar bij de S Edge gaat het om beide zijkanten. Ook lijkt de achterkant zelf een lichte bolling te hebben, maar dat zou ook gezichtsbedrog kunnen zijn. Net als bij de Galaxy S6 lijkt er op de achterkant een hartslagsensor boven de LED-lamp te zitten.

Samsung Galaxy S6 and S Edge

We zullen het Unpacked Event van 1 maart moeten afwachten voor de details. Zo weten we nog niet of de opvolger van de Galaxy S5 over een volledig metalen unibody beschikt of dat het slechts om een frame gaat. Ook naar de definitieve specificaties zijn veel mensen nieuwsgierig. Algemeen aangenomen wordt dat de S6 over een 5 inch Quad HD-scherm beschikt met 20 megapixel schieter.

Trend

Steeds vaker komen de uiteindelijke contouren en afmetingen van een telefoon naar buiten via aanbieders van beschermcases. Zo ook ditmaal. Dat komt omdat deze fabrikanten de exacte afmetingen vooraf te horen krijgen om zo spoedig mogelijk met accessoires te komen. Om de renders te kunnen maken wordt vaak gebruik gemaakt van geruchten om zo tot een presenteerbaar resultaat te komen. Of ze het ditmaal ook bij het juiste eind hebben is afwachten.

Bron: Cnet.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel