Samsung verstuurt uitnodigingen Unpacked 2015: Galaxy S6 komt mogelijk 1 maart


Samsung lijkt begonnen te zijn met het versturen van de uitnodigingen voor de Galaxy S6. Zondag 1 maart moet het gebeuren, dezelfde dag als HTC en Huawei haar productpresentaties houden.

We houden nog even een voorzichtige slag om de arm want de enige bron lijkt voorlopig het Vietnamese tinhte.vn te zijn. Zij brachten in het verleden wel vaker BlackBerry-geruchten die waar bleken te zijn maar de Samsung-berichten zaten er wel eens behoorlijk naast. De uitnodiging leest "What's Next", mogelijk een verwijzing naar de aan te kondigen Galaxy S6.

Samsung Unpacked 15
What's next?

Verder valt de curve op die deels belicht is. Waar we precies naar kijken is nog niet geheel duidelijk, mogelijk is de een deel van de bezel van de zijkant en onderkant. Een soortgelijke lijn is ook waarneembaar op de Note Edge waarvan het scherm tot over de rechterzijkant van het toestel gevouwen is. Nu wordt naast de S6 ook een Edge-variant verwacht. Het is niet ondenkbaar dat we daar naar kijken. De tijd moet dat nog leren.

1 maart

Het door Samsung gekozen tijdstip is opmerkelijk. Zowel HTC als Huawei houden diezelfde dag een presentatie. Alhoewel deze uitnodiging nog geen tijdstip noemt is het te hopen dat de presentaties elkaar niet gaan overlappen. Die van HTC en Huawei doen dat trouwens wel. Het Mobile World Congress is een jaarlijkse vakbeurs voor alles wat met mobiele telefoons te maken heeft. Het event begint maandag 2 maart maar veel fabrikanten kiezen ervoor om de dag ervoor al de belangrijkste productaankondigingen te houden.

Bron: Tinhte.vn


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel