Firmware Update Friday - Week 5


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Apple iPhone (vanaf 4s) en de HTC One M8.

Apple iPhone - iOS 8.1.3

Apple rolde deze week een vrij kleine iOS-update uit voor iPhones beginnend vanaf de iPhone 4s. Versie 8.1.3 verhelpt vooral een aantal relatief kleine problemen. Ook heeft Apple iets bedacht op het kunnen installeren van grote updates. Vooral bij de release van iOS 8 klaagden veel gebruikers dat mensen vele gigabytes ruimte nodig hebben om de update te kunnen uitvoeren. Hoeveel ruimte er nu exact nodig is is onduidelijk maar volgens Apple is er nu in ieder geval minder ruimte nodig. Deze update weegt in ieder geval bijna 250 MB.

iOS 8.1.3

HTC One M8 - Android 5.0 Lollipop

HTC is in de Benelux begonnen met de uitrol van Android Lollipop voor de One (M8). En daarmee beschikken bijna alle vlaggenschepen inmiddels over de nieuwste Android-versie. De update verandert deels het uiterlijk in Lollipop, en toch blijft de kenmerkende HTC-look gehandhaafd. Nieuw zijn de lockscreen notificaties. HTC heeft qua multitasking overzicht de standaard Android-methode gebruikt. Je krijgt dus een overzicht van kaarten waar verticaal doorheen gebladerd kan worden.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker HTC One M8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Silver
€ 550,28 € 550,28   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel