Opgedoken schema Samsung Galaxy S6 wijst op 6,91 mm dik toestel


Met nog een maand te gaan naar de onthulling van de Galaxy S6 lijken alle vloeddeuren open te staan. Vrijwel dagelijks lekt er wel iets uit van Samsung's nieuwe vlaggenschip. Ditmaal de schematische tekeningen waaruit blijkt hoe dik het toestel wordt.

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de Galaxy S6 volgens deze documenten 6,91 millimeter dik. Het lijkt erop dat Samsung akelig dicht bij de 6,9 millimeter van de iPhone 6 wil uitkomen. Daar hebben ze alle reden toe omdat de iPhone de grootste concurrent gaat worden van de opvolger van de Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6 schema

De tekeningen laten ook iets anders zien wat we bij de iPhone zagen; een uitpuilende camera. En flink ook zo te zien. Natuurlijk is er minder ruimte in een dunne behuizing en een vermoedelijk 20 megapixel cameramodule moet je ergens laten. Uit de andere afmetingen blijkt trouwens dat de Samsung Galaxy S6 een millimeter langer is dan de S5 maar wel flink slanker is; 70,8 in plaats van 72,5 millimeter. Iets wat we graag toejuichen want ook in onze S5 review vonden we het toestel vrij fors overkomen.

Samsung Galaxy S6 specs

Samsung kondigt de Galaxy S6 op 1 maart aan. Dat is enkele uren na de introductie van HTC's One M8. In tegenstelling tot die telefoon krijgt de S6 een eigen processor, vermoedelijk de Exynos 7420. Qua beeldscherm heeft Samsung mogelijk gekozen voor een 5 inch Quad HD-exemplaar en in de homeknop zit vermoedelijk een vingerafdruklezer. Hier hoef je in tegenstelling tot de S5 niet overheen te vegen.

Bron: Underkg.co.kr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel