Plaatjes van HTC One M9 met Dot View-cover verschijnen online


Nog even en we kunnen de HTC One M9 officieel begroeten. Tot die tijd moeten we het doen met deze uitgelekte plaatjes van het toestel. Ditmaal inclusief Dot View case, die ogenschijnlijk ook voor de M9 uitkomt.

HTC introduceerde de Dot View-cover samen met de One M8. Het hoesje zit volledig rondom het toestel en de klep voor scherm is geperforeerd waardoor notificaties en andere meldingen kenbaar worden gemaakt. De Taiwanese fabrikant bracht de Dot View-accessoire ook voor andere modellen uit en het is ook niet verwonderlijk dat de M9 hem krijgt. Hoe dat eruit komt te zien zie je hieronder.

HTC One (M9) Dot View cover
De One (M9) met Dot View-case

Dit zijn trouwens niet de eerste afbeeldingen waarop de HTC One M9 te zien is. Ook verscheen er een afbeelding waarop een gouden uitvoering te zien is. HTC is geen onbekende met deze kleur; ook de One (M8) is in een dergelijk gouden uitvoering verkrijgbaar. Eerder al lekte de One M9 al in het zilver- en donkergrijs uit.

HTC One M9 gold

HTC houdt op 1 maart 2015 een event waar het naar alle waarschijnlijkheid deze One M9 officieel zal aankondigen. Het staat nog niet vast of het daar ook de grotere variant van dit toestel zal uitbrengen. Mogelijk volgt die op een later moment. Als de geruchten kloppen dan krijgt de One M9 een 5,0 inch groot Full HD-scherm met Snapdragon 810-processor en 20 megapixel camera.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel