Dit worden de kleuropties van de Samsung Galaxy S6


Nog een paar weken voor de aankondiging van de Samsung Galaxy S6 en we weten steeds meer over het nieuwe vlaggenschip. Zo leren we vandaag bijvoorbeeld in welke vier kleuren we het nieuwe topmodel kunnen verwachten.

De kleuren zijn donkerblauw, blauwgroen, zandkleur en wit. Welke mooie namen Samsung hier uiteindelijk voor verzint is koffiedik kijken, wij zetten ons geld voorlopig in op 'Deep Blue', 'Camo Green', 'Frosted Gold' en 'Dazzling White'. Echt een breuk met de huidige Galaxy S5 is het trouwens niet, die was ook in vier kleuren verkrijgbaar. Alleen de blauwgroene uitvoering maakte daar plaats voor een zwarte uitvoering.

Samsung Galaxy S6 colors
Kiezen maar

De vraag nu is op welk materiaal deze nieuwe kleuren gaat spuiten. Zal het metaal worden of krijgt de Samsung Galaxy S6 een glazen achterkant? Het gerucht gaat dat Samsung beide materialen wil toepassen. In de recent aangekondigde A-serie is de achterkant van aluminium. Erg veel ervaring met glazen achterkant heeft Samsung niet.

Specificaties Samsung Galaxy S6

Als we het geruchtencircuit mogen geloven dan luiden de uiteindelijke specificaties als volgt; een 5,0 of 5,2 inch groot Quad HD-display, een eigen Exynos 7420-processor, tussen de 3 en 4 GB aan werkgeheugen, een 16 of 20 megapixel camera en een 5 megapixel selfiecamera. Op zondag 1 maart staat de aankondiging gepland in Barcelona. Dat is precies een dag voor het Mobile World Congress dat in dezelfde stad gehouden wordt.

Bron: SamMobile.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel