Duitse webwinkel toont mogelijke beelden HTC One M9


Een Duitse webshop heeft alvast de HTC One M9, het nieuwe vlaggenschip van HTC, opgenomen. Niets mis mee dat doen er wel meer maar de shop toont ook alvast beelden van het toestel. En die laten een bekend beeld zien.

De achterkant lijkt grotendeels op eerder opgedoken geruchten. De Duo Camera ontbreekt en de cameramodule is groter. Mogelijk om ruimte te bieden aan de 20 megapixel sensor. De voorkant strookt niet helemaal met de laatste berichtgeving. Zo zit de selfiecamera niet in het midden zoals eerder gesuggereerd en ook de BoomSound-speakers zitten niet vlak boven en onder het scherm zoals ook bij de Desire Eye het geval is. Dat was nu juist wel het laatste gerucht.

HTC One M9

We hebben dus onze bedenkingen bij deze beelden. Sommigen beweren dan ook dat dit niet de HTC One M9 is maar de One M8i; een licht geüpdatet versie van de huidige One M8. Nadeel daarvan is dan weer dat er vrijwel niets over bekend is en het bestaan van het toestel afhangt van een enkel (flinterdun) gerucht. Qua kleurstellingen lijken de plaatjes dan wel weer te kloppen met andere geruchten.

Specificaties One M9

HTC lijkt trouwens vast te houden aan een 5 inch Full HD-scherm met een processor van Qualcomm. In plaats van de Snapdragon 801 gebruikt HTC vermoedelijk de nieuwe Snapdragon 810 die over acht cores beschikt en op 2 GHz draait. De achterzijde kent een 20 megapixel camera met aan de voorzijde een 4 UltraPixel camera voor selfies. De batterij tot slot telt 2.900 aan milliamperes. HTC kondigt de One M9 1 maart aan voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. De webshop vermeldt een prijs van 749 euro wat iets hoger is dan destijds bij de One (M8).

Bron: Cyberport.de


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel