Samsung blijft hints geven over de Galaxy S6


Voorlopig lijkt er nog geen einde te komen aan hints van de ophanden zijnde Galaxy S6. Via haar Twitteraccount verstuurt Samsung om de zoveel dagen een nieuwe video over het nieuwe vlaggenschip.

Onderstaande video werd vandaag nog door Samsung vrijgegeven. De nadruk hierin lijkt te worden gelegd op de materiaalkeuze van de S6. Vermoedelijk is dit metaal. Ook krijgen we op het einde nog de vermoedelijke zijkant van de Galaxy S6 te zien. Dat zou echter ook de gebogen S6 Edge of gewoon S Edge kunnen zijn. Er zijn namelijk de nodige rondingen te zien.

Dit is trouwens niet de eerste video die Samsung naar aanloop van de presentatie van de Galaxy S6 vrijgeeft. Er zijn al meerdere opgedoken. Hierin komen zaken als de snelheid van het apparaat aan bod, alsmede de camera-prestaties. Mogelijk zijn dit ook de speerpunten van de opvolger van de Galaxy S5. Samsung houdt haar Unpacked-event op 1 maart in Barcelona, voorafgaand aan het jaarlijkse Mobile World Congress. Mogelijk krijgen we voor die tijd nog enkele hints.


Bron: @SamsungMobile


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Black
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel