Nieuwe Pebble-horloge krijgt mogelijk kleurenscherm


De Pebble-horloges staan bekend om hun lange batterijduur. Dat komt voornamelijk door het ingebouwde ePaper-scherm dat alleen zwart en wit kan weergeven. Mogelijk komt daar binnenkort toch verandering in.

Pebble kondigde laatst al aan met een geheel nieuwe smartwatch-platform bezig te zijn. Dat zou niet zozeer rondom apps draaien maar een geheel nieuwe kijk hebben op de wereld van de slimme horloges. Hoe en wat is vooralsnog onduidelijk. Samen met dat nieuwe platform kondigt Pebble mogelijk dus ook een nieuw horloge aan. Eén met een kleurenscherm, mogelijk om te concurreren met Android Wear en de binnenkort uit te komen Apple Watch.

Pebble countdown
Aftellen maar

Dat baart meteen zorgen over de accuduur van Pebble's nieuwe horloge. Echter, er zijn ook ePaper-varianten die kleur kunnen weergeven. Laten we dus geen overhaaste conclusies maken. Een andere eigenschap die momenteel rondgaat is een dunner horloge. De Pebble Steel is met 10,5 millimeter niet de dunste maar ook weer niet overdreven dik. Toch zou Pebble er wat aan willen doen.

Aftellen naar nieuwe Pebble

Intussen telt Pebble op haar website af naar dinsdag 24 februari. Het lijkt voor de hand te liggen dat we dan een presentatie krijgen over het nieuwe platform waarover gesproken wordt en hopelijk zien we dan ook meer van het nieuwe horloge. Onlangs nog rolde Pebble een nieuwe update uit waarin de bestaande horloges geschikt worden gemaakt voor Android Wear-notificaties. Handig want daarmee kun je via de Pebble notificaties wegklikken maar ook op reageren.

Bron: 9to5mac.com


Prijsvergelijker Pebble Steel

Toon alle aanbiedingen van de Pebble Steel


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel