HTC belooft met “iets groots” te komen, mogelijk de One M9 Max


HTC heeft een verrassing in petto, een gróte verrassing! Wat het is is natuurlijk nog even onduidelijk maar mogelijk heeft het een opvolger klaar voor de gedateerde One Max. En het is goed mogelijk dat deze samen met de One M9 op 1 maart komt.

Er gaan al langer geruchten over een opvolger van de One Max uit oktober 2013. Het 5,9 inch grote toestel met de vingerafdrukscanner op de achterkant is eigenlijk allang aan vervanging toe. Onduidelijk is echter over welke specificaties diens opvolger beschikt. Er gaan nogal wilde geruchten rond variërend van een 5,1 inch scherm tot 5,5 inch. Niet zo groot als z'n voorganger dus. Onduidelijk is ook nog in welke serie dit nieuwe toestel zal zitten. Eerder nog leek de One-serie de aangewezen plaats, maar onlangs doken ook geruchten op over een Desire-model.

HTC tweets

En misschien niet geheel toevallig dook er gisteren nog een benchmark op van een HTC-toestel met eigenschappen die we voorheen toeschreven aan deze grotere nieuwe One. Een Quad HD-scherm, 13 megapixel selfiecamera en een krachtige MediaTek-processor. Probleem alleen is dat het schermdiagonaal op 5,1 inch uitkomt. Niet echt veel groter dan de vermoedelijke 5 inch van de nieuwe One M9. Met andere woorden; er is nog veel onduidelijk. Hopelijk schept HTC hier wat duidelijkheid in als het 1 maart de wereld bijpraat over nieuwe telefoons.

Bron: @HTCUSA


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel