Eerste render van Sony Xperia Z4 toont weinig verandering


Bronnen beweren de eerste echte render van de Sony Xperia Z4 binnen te hebben. Erg veel verschil met de bestaande Xperia Z3 lijkt die echter niet te hebben. Maar wie goed kijkt ziet wel wat verschillen met de huidige generatie.

Als wij op het oog wat verschil moeten benoemen dan komen we niet veel verder dan de iets smallere volumetoets. Ook is de speaker verplaatst naar bovenaan. Echter gelijk is de iets bolle zijkant en we menen ook de aparte hoekjes te herkennen die van een ander materiaal zijn dan de metalen unibody.

Sony Xperia Z4 renderSony Xperia Z4 rear

Qua afmetingen werd eerder al duidelijk dat de Z4 niet veel afwijkt van de huidige Xperia Z3. We kunnen dan ook veilig stellen dat het schermformaat op eenzelfde 5,2 inch uitkomt. Qua camera rekenen we eigenlijk stilletjes op de in november aangekondigde IMX230-sensor. Deze 21 megapixel sensor beschikt over 192 focuspunten middels phase detection. Hier verwachten we in de praktijk erg veel van. Real-time HDR bijvoorbeeld en een flink verbeterde autofocus. Ook een Snapdragon 810-processor lijkt een logische keuze. Wat alleen nog niet duidelijk is geworden is wanneer Sony de Xperia Z4 officieel aankondigt. Daar is het al diverse maanden wachten op. Hopelijk wordt al dat wachten beloond.

Bron: @OnLeaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel