Huawei geeft details prijs over ontwerp P8 vlaggenschip

· 1 reactie


Halverwege april kondigt Huawei de P8 aan; het nieuwe vlaggenschip van het aanstormend Chinese merk. We mogen rekening houden met premium materialen getuige de foto's die Huawei overigens zelf naar buiten heeft gebracht.

Er gingen geruchten dat Huawei de behuizing van de P8 ging maken van keramiek. Op de foto zien we een metalen behuizing. Toch hoeft dit niet te betekenen dat het eerste gerucht onwaar is. Mogelijk brengt Huawei twee versies uit. Ook is er een mogelijkheid dat de opvolger van de P7, het 5.2 inch grote vlaggenschip van metaal is en de P8 Lite juist van keramiek. We gaan het 15 april merken wanneer Huawei beide toestellen uitbrengt.

Huawei P8 teaser

We zien in de foto's die Huawei verspreid heeft een aantal details. Zo is de metalen rand licht afgerond en zien we de powerknop aan dezelfde zijkant als de volumeknoppen. De camera flitser bestaat uit twee LED-lampjes. Uit eerdere plaatjes van de Huawei P8 zagen we een vingerafdrukscanner op de achterzijde. Dat gedeelte krijgen we hier niet te zien. We zullen half april zien of die scanner het uiteindelijke product heeft gehaald.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel