Opvolger Motorola Moto 360 krijgt hoger resolutie scherm


Het scherm in de huidige Moto 360 heeft al een vrij nette PPI van 277. Toch wil Motorola dichterbij komen bij de 335 van de Apple Watch. En daarom gaat de schermresolutie van de opvolger van de Moto 360 omhoog volgens de geruchten.

Echter het grote nadeel van de Moto 360 blijft bestaan; de zwarte balk onderaan het scherm. Ook de opvolger van het horloge, met codenaam 'Smelt', beschikt daarover. Gelukkig blijven er ook veel goede eigenschappen over; zoals de volledig metalen behuizing en een rond touchscreen. Dat scherm krijgt straks een resolutie van 360 bij 360 pixels. Met een beetje geluk weet Motorola nog iets van de dikte af te schaven; die was met 11,5 millimeter niet bepaald dun.

Motorola Moto 360 on wrist
De huidige Moto 360

De nieuwe gegevens werden ontdekt door een app-ontwikkelaar. Tijdens het doorspitten van z'n logs zag hij het onbekende toestel voorbijkomen. Het horloge draaide verder Android 5.1 en maakte gebruik van een ARM v7-processor. Eind vorige maand dook al een foto op en de vermoedelijke opvolger van de Motorola Moto 360 via de baas van Lenovo. Dat Chinese bedrijf is sinds enige tijd eigenaar van Motorola. Hierop was al te zien dat er qua uiterlijk weinig verandert aan het horloge. Er komen hooguit wat extra accessoire-opties bij. Wanneer we het nieuwe slimme horloge kunnen verwachten is nog onbekend.

Bron: Phandroid.com


Prijsvergelijker Motorola Moto 360
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Leather Black
€ 209,95 € 209,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto 360


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel