LG geeft informatie prijs over lichtgevoelige camera G4


LG lijkt haar pijlen te hebben gericht op Samsung met het vrijgeven van een filmpje over de camera van de vermoedelijke G4. Die camera beschikt namelijk over een zeer lichtsterke lens met een diafragma van f/1.8. Net iets beter dan Samsung's Galaxy S6.

Die lens blijft namelijk steken op 'slechts' f/1.9. Hoe lager dit getal hoe meer licht er door de lens komt. En hoe meer licht hoe beter belicht de foto's ook in het donker zijn. Een getal van f/1.8 is inderdaad erg gunstig maar niet uniek. Ook de Acer Liquid Jade en Liquid Jade Z beschikken over een dergelijke lens. Dat zijn echter geen premium high-end telefoons. Zo moet de Apple iPhone 6 het stellen met f/2.2 evenals de HTC One M9. De voorganger van de G4, de G3, moest het trouwens nog stellen met een aperture van f/2.4.

Nu komt er meer bij kijken dan een laag diafragmagetal om goede foto's te schieten. We wachten daarom de eerste cameraresultaten graag nog even af. LG presenteert de G4 eind april en dan horen en zien we graag meer. Mogelijk krijgt het toestel een licht gebogen uiterlijk mee met een 5,5 inch Quad HD-scherm. Dat schermpaneel werd enkele dagen geleden nog aangekondigd. Zo ontstaat stukje bij beetje een totaalbeeld van LG's nieuwste vlaggenschip.


Prijsvergelijker LG G3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Titanium
€ 330,21 € 330,21   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel