LG G4 voor het eerst te zien, min of meer


Er zijn renders opgedoken waarop de LG G4 te zien is. Het toestel zit wel in een hoesje dus er is de nodige creativiteit voor nodig om het hele plaatje helder te krijgen. De lancering van het toestel staat gepland voor dinsdag 28 april.

Verrassing, verrassing; de LG G4 is de opvolger van de G3. LG behaalde daar wereldwijd relatief veel succes mee en dus zijn de verwachtingen van het nieuwe vlaggenschip hoog. LG vaart een eigen koers want was de G3 al een grote 5,5 inch in diameter, de G4 is dat waarschijnlijk ook. Al zijn er ook geruchten die spreken over een meer compacter beeldscherm. Nieuw zal de gebogen behuizing zijn.

LG G4 render case

Onduidelijk is nog of het scherm van de G4 net als bij de G Flex 2 flink gebogen zal zijn. Op de afbeeldingen is dat niet heel duidelijk te zien. Intern rekenen we op een Snapdragon 808-processor. Dat is een uitbreiding van de Snapdragon 801 die we in de LG G3 aantreffen maar is op papier niet zo krachtig als de Snapdragon 810 die LG in de G Flex 2 plaatste. Is dat erg? Waarschijnlijk valt dat wel mee. Op cameragebied houden we rekening met een 16 en 8 megapixel camera waarvan de hoogste megapixels achterop te vinden zullen zijn. Vermoedelijk is er net als vorig jaar weer laser autofocus om snel scherp te stellen. Maar zoals gezegd; 28 april horen we meer als LG het toestel officieel aankondigt.

Via: Amazon.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel