LG G4 krijgt waarschijnlijk geen metalen behuizing


Nadat Samsung volledig overstapte op een metalen behuizingen voor haar Galaxy S-vlaggenlijn lijkt het voor de hand te liggen dat ook de rest van de industrie dat doet. LG blijft echter bij haar eigen strategie en hult de G4 vermoedelijk gewoon in plastic.

Wat LG echter wel vaak doet is dat het de plastic achterkant van haar high-end telefoons behandelt met een speciale metalen coating. In werkelijkheid ziet dat er niet onaardig uit. Toch blijft de gevoelservaring achter als je het vergelijkt met metaal. Of dat erg is laten we graag aan jou over.

LG G3 box
Ook de opvolger van de G3 niet van metaal

Voordeel van een plastic achterkant is echter wel dat hij veelal te verwijderen is, en daarmee ook de batterij. Ook het plaatsen van een geheugenkaart wordt daardoor vele malen eenvoudiger. Iets waar de Galaxy S6 van Samsung momenteel veel kritiek op krijgt. Of dit de verkoopcijfers ook schaadt moet nog maar blijken. Onduidelijk is echter nog welke bedoelingen LG heeft met de opvolger van de G3. Gesproken wordt over een meer experimenteel product, mogelijk met een gebogen uiterlijk vergelijkbaar met de G Flex 2. Qua schermgrootte wordt verwacht dat het tussen de 5,3 en 5,7 inch zit.

Bron: Zdnet.co.kr


Prijsvergelijker LG G3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Titanium
€ 330,21 € 330,21   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel