Meer details grotere HTC One M9 Plus drijven boven


De HTC One M9 krijgt op den duur een grotere broer in de vorm van de One M9 Plus. Dit toestel gaat al enige tijd rond in het geruchtencircuit en er komt steeds meer informatie van binnen. Maar ook aan afbeeldingen geen gebrek.

Grootste verschil tussen de HTC One M9 en de One M9 Plus is natuurlijk het formaat. Krijgt de M9 een vrij traditioneel 5 inch scherm mee, de M9 Plus zit met 5,2 inch daar net een tikkeltje boven. Persoonlijk vinden we dat een vrij minimaal verschil maar HTC ziet er blijkbaar wel brood in en denkt dat beide modellen genoeg verschillend zijn. De schermresolutie wijkt trouwens wel af en is nu Quad HD.

HTC One M9 Plus render
De One M9 Plus naast de reguliere M9

Ander verschil is de homeknop. HTC past traditioneel gezien geen fysieke homeknop toe, die wordt in plaats daarvan op het beeldscherm getoond. Deze One M9 Plus krijgt die wel en grote kans dat hierin ook een vingerafdrukscanner in is verwerkt. Daarmee lijkt het model wel wat op de concurrentie van Samsung en Apple. Achterop zien we daarnaast wat lijkt op een Duo Camera. Het vlaggenschip van vorig jaar, de One (M8), was hier nog mee uitgerust maar diens opvolger de M9 deed het alweer zonder. Overigens moeten we er wel voor de volledigheid bij zeggen dat deze render niet officieel is. Hij is samengesteld op basis van uitgelekte informatie. Er bestaat nog onduidelijkheid of de One M9 Plus ooit het daglicht zal zien. Eerdere geruchten spraken over dat het toestel gecancelled was.

Bron: @OnLeaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel