Benchmark Sony Xperia Z4 verklapt specificaties

· 1 reactie


We hebben mogelijk de specificaties van de Sony Xperia Z4 binnen. Nog voordat het vlaggenschip door Sony is aangekondigd weten we hierdoor al wat meer van het toestel af. Veel verrassingen zijn er echter niet.

Want het lijstje levert een bekend plaatje op. Zo is er een 5,1 inch Full HD-scherm, een Snapdragon 810-processor met 3 GB aan RAM-geheugen en een 20 megapixel camera met 5 megapixel selfiecamera. Allemaal nette specs al zijn er modellen die het net iets beter doen.

Sony Xperia Z4 specs

Sony zou zich alleen kunnen onderscheiden door de toegepaste software. Denk dan bijvoorbeeld aan de camerasoftware. Hoe gebruiksvriendelijk is die en welke algoritmes worden er gebruikt om de 20 megapixel sensor tot z'n recht te laten komen? Eerder al lekten beelden op van de opvolger van de Xperia Z3. Daarin zagen we dat Sony mogelijk afscheid neemt van de klepjes rondom de USB-poort. Ondanks dat blijft het toestel nog steeds waterdicht. Een vergeten klepje en een onderdompeling in water levert dan niet meer een defect toestel op. Bovendien scheelt het tijd bij het opladen, je hoeft niet telkens het klepje te openen en te sluiten. Een mogelijke aankondiging is er nog niet, die laat mogelijk nog even op zich wachten.

Bron: Gfxbench.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel