Foto’s van Sony Xperia Z4 laten herkenbaar toestel zien


Het is dat we het erbij zeggen want anders had je ons niet geloofd. Maar dit is de Sony Xperia Z4. Een enorm groot verschil met de Xperia Z3 (of Z2, of Z1 of Xperia Z) lijkt er op het eerste gezicht niet te zijn. Maar ze zijn er wel.

Sony lijkt er niet meer voor te kiezen om ieder half jaar met een update te komen. In plaats daarvan komt er ieder jaar een meer grote update. Al lijkt dat niet meteen als we deze foto's zien. En ook de specificaties van de Xperia Z4 doen erg vertrouwd aan. Die lijken namelijk verdacht veel op de huidige Xperia Z3. Te denken valt aan een 20,7 megapixel camera en een Full HD-scherm.

Sony Xperia Z4

Intussen is er ook een voorbeeld foto opgedoken die geschoten is met de Z4. Het bestand is volgens de EXIF-data geschoten met een Sony 'E6553' die volgens ingewijden toebehoort aan de Xperia Z4. Erg veel wijzer worden we trouwens niet van deze foto. Ja hij is mooi maar overdreven fantastisch is het nou ook weer niet. Overige geruchten spreken over een Snapdragon 810-processor en een flinke 3.400 mAh grote batterij. Daarmee moet toch zeker een accuduur gehaald worden van 2 dagen. Onduidelijk is nog wanneer de Z4 uitgebracht gaat worden. Mogelijk wordt de release over de zomer heen getild.

Bron: Sonyfan.vn


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel