Huawei P8 krijgt eenvoudiger P8 Lite uitvoering

· 1 reactie


Huawei presenteert naar alle waarschijnlijkheid op 15 april de nieuwe P8. Maar mogelijk heeft het nog een verrassing in petto; de P8 Lite. Mogelijk vervalt dan voor het eerst de Ascend-naam die Huawei tot nu toe aan iedere telefoon meegaf.

De P8 Lite moet het eenvoudiger broertje worden van de P8. Aangezien beide toestellen de Ascend P7 opvolgen zijn de verwachtingen hooggespannen. Huawei verraste namelijk met een premium smartphone van hoogwaardige materialen met een vriendelijk prijskaartje. Qua prijs zit het waarschijnlijk met deze P8 Lite wel goed, de verwachting is een bedrag van rond de 250 euro.

Huawei P8 Lite
Mogelijk de Huawei P8 Lite

Specificaties zijn nog spaars maar volgens de bron beschikt het toestel over Dual SIM. De grootte van het scherm, de processorsnelheid of hoeveel megapixels de camera telt blijven nog even een groot raadsel. Er gaan wel wat andere geruchten over een 5 inch scherm, HiSilicon Kirin 620 op 1,2 GHz en 13 megapixel camera maar dat is nog allerminst zeker. Nu houdt Huawei op 15 april een persconferentie in Londen en misschien krijgen we dan ook deze P8 Lite te zien. Het event is eigenlijk bedoeld voor de introductie van de P8 en het is dus niet ondenkbaar dat we alleen die te zien krijgen. Afwachten dus.

Bron: @rquandt


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel