Hoge resolutie render van Sony Xperia Z4 toont hele toestel


Als we naar het aantal lekken kijken van de Sony Xperia Z4 de afgelopen tijd dan kunnen we haast concluderen dat het niet lang meer duurt voordat Sony het vlaggenschip officieel maakt. Vandaag lekt een hoge resolutie afbeelding op.

Onduidelijk is nog of het een officiële render is die heimelijk van Sony afkomstig is. Hij toont wel overeenkomsten met eerdere plaatjes van de opvolger van de Xperia Z3. Dat hoeft natuurlijk nog niet veel te betekenen, ook diens voorgangers leken erg op elkaar. We zullen de verschillen dus voornamelijk in de details moeten zoeken.

Sony Xperia Z4

Eén van die verschillen zit aan de onderkant. Zo zit de USB-aansluiting niet meer verstopt achter een klepje. Ondanks dat is de Z4 toch waterdicht. Denk verder aan een 5,2 inch beeldscherm met een 20,7 megapixel camera, net als de Xperia Z3 trouwens. Wel flink verhoogd is de batterijcapaciteit; van 3.100 naar een vermoedelijke 3.400 mAh groot. Verwacht dus een lange accuduur. Ondanks de grote hoeveelheid lekken wordt toch verwacht dat Sony de lancering van de Xperia Z4 over de zomer heen tilt.

Bron: Sony Georgia (Facebook)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel