“Huawei P8 Lite kost 250 euro, vanaf 21 april leverbaar”


De nog niet officieel aangekondigde Huawei P8 Lite gaat iets meer dan 250 euro kosten en is vanaf dinsdag 21 april leverbaar. Het toestel wordt pas over twee dagen onthuld maar is nu al opgenomen op een Nederlandse webshop.

Komende woensdag 15 april kondigt Huawei naar alle waarschijnlijkheid de P8 en P8 Lite aan als opvolgers van de Ascend P7 en P7 mini. Alhoewel er redelijk veel over beide modellen is uitgelekt, waaronder het uiterlijk en specificaties, wisten we nog weinig over de toekomstige prijs en verkrijgbaarheid. Op de info van de P8 moeten we nog even wachten maar van de P8 Lite lijkt het nu bekend.

Huawei P8 Lite

Want de Nederlandse webshop Central Point heeft het onaangekondigde toestel alvast opgenomen en voorzien van een prijs en leverdatum. Duidelijk is dat de P8 Lite al vroeg na de lancering in de winkel ligt; 21 april. Dat is nog geen week na z'n onthulling. Het model zal verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart. Qua prijs moet je rekenen op een bedrag van 252,89 euro. Volgens de laatste geruchten krijg je daarvoor een 5 inch grote Android Lollipop-smartphone met HD-scherm, een octa-core processor op 1,2 GHz en een 13 + 5 megapixel camera. Geen gek bedrag zo op het eerste gezicht.

Update: De Huawei P8 staat ook al bij Central Point in het systeem en die kost 496,10 euro en zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Grey en Champagne.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel