LG G4 krijgt verwisselbare achterkant van leer


Telefoons van plastic zijn uit en metaal lijkt helemaal in. Toch denkt LG dat mensen zitten te wachten op een telefoon van leer. Niet helemaal, maar alleen de achterkant. Nieuw is het idee niet, maar het blijft wel bijzonder.

LG gaat niet zoals Samsung deed met de Galaxy S6 over op een metalen ontwerp. In plaats daarvan wil LG de opvolger van de G3 voorzien van verwisselbare achterkantjes, één waarvan in leer wordt uitgebracht. Houd je daar niet zo van dan is het altijd nog mogelijk om voor het meer traditionele plastic te gaan. Ook die uitvoering blijft gewoon bestaan.

LG G4 leatherLG G4 colors

LG is niet de eerste die met achterkantjes van leer uitkomt. Eerder bracht Motorola de nieuwe Moto X uit met de optie om voor een lederen case te kiezen. LG gaat nu een stapje verder en brengt maar liefst 6 verschillende kleuropties uit. Onduidelijk is nog of het om echt leer gaat of om synthetisch. Daarbovenop komen er ook nog 3 kleuruitvoeringen van plastic. Intussen kondigt LG vrolijk alle losse componenten van de G4 aan. Zo zagen we al het beeldscherm, de camera en de nieuwe interface voorbijkomen. De aankondiging van het nieuwe vlaggenschip staat gepland voor dinsdag 28 april.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     bol.com Partner
Titanium € 330,21 € 330,21   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel