Promotiemateriaal laat dunne Huawei P8 zien


Morgen staat de lancering van de Huawei P8 op het menu en daarvoor zijn natuurlijk posters en ander promotiemateriaal nodig. Huawei heeft het materiaal niet lang genoeg geheim kunnen houden en wij hebben daarom de eerste plaatjes.

Eigenlijk toont het materiaal ons nog niets wat we nog niet gezien hebben. De Huawei P8 lijkt een zeer dunne smartphone te worden met grotendeels metalen behuizing. Er werd eerder nog beweerd dat het model een vingerafdrukscanner achterop zou hebben maar daar lijkt nu geen sprake van. De uitsparing op eerder opgedoken hoesjes blijkt louter voor het logo te zijn.

Huawei P8 promo

Huawei lijkt niet mee te willen gaan in de hype om smartphones met een Quad HD-scherm uit te rusten. De opvolger van de Ascend P7 zal dus volgens de geruchten beschikken over een 'traditioneel' Full HD-display van 5,2 inch groot. Binnenin ligt een eigen ontworpen Kirin 935 processor. Dit model met acht cores draait op maximaal 2,2 GHz en beschikt over 3 GB aan werkgeheugen. Ondanks z'n dunne behuizing wordt verwacht dat er toch een 2.600 mAh grote batterij binnenin ligt. Samen met deze P8 wordt ook de P8 Lite verwacht. Prijzen en leverdatum van beide modellen lekten gisteren al uit; respectievelijk 500 en 250 euro.

Via: NoWhereElse.fr


Prijsvergelijker Huawei Ascend P7

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Ascend P7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel