LG weer met Windows Phone bezig


LG gaat weer een Windows Phone bouwen, ditmaal speciaal voor de Amerikaanse provider Verizon. Plaatjes van het nieuwe toestel doken onlangs op. De laatste keer dat LG met een Windows Phone kwam was in 2011.

LG heeft het Windows Phone-platform redelijk links laten liggen. Het populairste model was de Optimus 7 uit oktober 2010. Daarna volgde nog de E906 maar toen bleef het stil. Van een grootschalige comeback hoeven we trouwens niet te spreken. Dit opgedoken model is een zeer bescheiden poging.

LG Windows Phone

We zien virtuele bedieningstoetsen en alleen daaruit al kunnen we opmaken dat het een relatief voordelig model is. Hoe groot het toestel is blijft onduidelijk, bekend is wel dat het model beschikt over 4G. Ook zien we een selfiecamera voorop. Op deze afbeelding maken we verder op dat het model Windows Phone 8.1 draait. Een update naar Windows 10 zal wel in de planning staan, die wordt namelijk spoedig verwacht. Wanneer en of we dit model ook in Nederland mogen verwachten is onbekend maar reken er niet al teveel op.

Bron: Neowin.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel