LG D635 met Windows Phone 8.1 zou onderweg zijn


Geruchten over een nieuwe LG met Windows Phone gaan terug naar 2012. Toch bracht het bedrijf tot op heden nog geen opvolger aan voor de Optimus 7. Daar lijkt nu spoedig verandering in te komen dankzij deze D635 onder Windows Phone 8.1.

LG geeft trouwens al langer openlijk toe met een Windows Phone 8.1 bezig te zijn. Helaas hebben we ondanks de mooie woorden nog niets gezien van de Koreanen. Daar kan wel eens snel verandering in komen getuige de logs van advertentienetwerk AdDuplex. Daar duikt namelijk met enige regelmaat de 5 inch grote D635 op van LG.

Dit toestel zou onder de nieuwste versie van Windows Phone draaien en beschikken over een 5 inch groot 720p-scherm. Daarmee lijkt het al per definitie niet om een high-end model te gaan. Bij Microsoft zullen ze daar niet om wakker liggen; die zijn waarschijnlijk allang blij dat LG het weer aandurft met Windows Phone. Momenteel zijn het naast Nokia vooral kleine bedrijven die Windows Phone-toestellen uitbrengen. Het platform heeft echter de hulp nodig van grote spelers uit de telecommarkt om succesvol te worden. Of de D635 dezelfde telefoon is als de eerder uitgelekte Uni8 valt nog te bezien.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel