Productieklare Motorola Moto X+1 op de foto


Afbeeldingen van de opvolger van de Motorola Moto X komen met een steeds grotere regelmaat naar buiten. Ditmaal lijkt een variant van de Moto X+1 te zijn opgedoken die nagenoeg productieklaar is.

Toen Motorola de Moto X vorig jaar augustus aankondigde was het merendeel van het publiek niet zozeer positief verrast vanwege de specificaties, maar met name vanwege de vele personalisatiemogelijkheden. Je kunt de Moto X helemaal naar eigen wens samenstellen. Uiteindelijk kwamen er zelfs houten achterkantjes voor uit. Motorola, inmiddels in handen van Lenovo, lijkt dat voor de Moto X+1 niet anders te willen doen.

Motorola Moto X+1
De Motorola Moto X+1

Van de zijkant bekeken is de X+1 nogal dik in het midden, heel erg dik. Onduidelijk is nog even waarom dit zo is. Mogelijk komt dit om de verwachte 2.900 mAh grote batterij te huisvesten. De overige specificaties luiden naar alle verwachting een 5,1 inch Full HD-scherm, Snapdragon 800 met 2 GB aan RAM en een 12 megapixel camera. Die cameramodule lijkt aan weerszijde LED-flitsers te hebben. Meer foto's tref je in de bronlink aan.

Bron: AndroidPolice.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel