“Motorola X+1 krijgt 5,2 inch groot 1080p-scherm”


Wat zegt het als een topman van Motorola een 1080p-screenshot plaatst? Bedenk dan dat het huidige vlaggenschip niet verder komt dan 720p. De geruchtenmolen slaat op tilt; de opvolger de Moto X+1 zou wel eens een Full HD scherm hebben!

En dat is precies wat de techwereld momenteel denkt. Punit Soni reageerde op een vervelende bug in de Moto X. Hij zegt dat met de update naar Android 4.4.3 deze bug wordt geplet. Hij plaatst een screenshot om een en ander te verduidelijken. Nu is het niet ondenkbaar dat Soni met de allernieuwste Motorola werkt, mogelijk één die nog niet uit is. En met dit screenshot verklapt Soni direct één van de belangrijkste eigenschappen.

1080p screenshot Punit Soni
Foutje, bedankt!

Natuurlijk bestaat er ook een mogelijkheid dat Soni met een telefoon van de concurrentie werkt maar laten we eerlijk zijn; die kans is niet zo groot. Vooral omdat hij tegen beter weten in met Google+ werkt. Motorola kondigde de Moto X in augustus van 2013 aan. Het is niet ondenkbaar dat z'n opvolger exact een jaar wordt aangekondigd. De geruchten over de Moto X+1 gaan over een 5,2 inch Full HD-telefoon met Snapdragon 800-processor.

Bron: Google+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel