Benchmark verraadt Motorola Moto X+1 met 5,2 inch scherm en Snapdragon 800


Er is een nog onbekende Motorola-telefoon opgedoken bij GFXBench; de Motorola XT912A. Gelet op de specificaties zou dit wel eens de opvolger van de Moto X, de X+1, kunnen zijn. En we krijgen direct een aantal specificaties erbij.

Want de vermoedelijke opvolger van de Moto X krijgt een 5,2 inch groot scherm met een Full HD (1080 bij 1920 pixels) resolutie. De processor is een Qualcomm Snapdragon 800 die tussen de 2,2 en 2,4 GHz geklokt is. De Snapdragon 800 is een prima processor maar geldt inmiddels niet meer als Qualcomm's nieuwste. De mogelijkheid dat Motorola de SoC op het laatste moment vervangt door een Snapdragon 801 moet niet uitgesloten worden.

Motorola Moto X+1
Kiekeboe

Naast dat deze Motorola de nog uit te komen Android-versie 4.4.3 draait is er een 12 megapixel camera en een RAM-geheugen van 1,7 GB groot aanwezig. Dat zijn vreemde getallen. De Moto X kreeg nog 2 GB aan RAM. Mogelijk gaat het hier om een afrondingsfout. De cameraresolutie is ook een eigenaardige. 12 megapixel zien we niet veel maar bedenk dan dat de camera van de Moto X ook een onconventionele 10 megapixel telde. Eerder al werd bekend dat de volgende generatie Moto X in het leer verkrijgbaar zal zijn.

Bron: GFXBench.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel